Week van de Stenen Winkel 8 tot 14 mei

Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 8 tot en met 14 mei de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. 

In de ‘Week van de Stenen Winkel’ doen lokale stenen winkels door heel Nederland en België iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Zo vieren ze samen met hun klanten dat de deuren van de winkel (weer) open staan. 

Ook Stof&Wol doet dit jaar mee! We hebben verschillende acties, onder andere dubbele spaarpunten, kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag en een kleurwedstrijd voor de kids. En we maken er natuurlijk in de winkel extra een feestje van. Kom in de week van 8 mei zeker langs om hiervan mee te profiteren!

Ook jij kunt iets doen in deze week als je Stof&Wol en andere lokale winkel een warm hart toedraagt:

  • Koop in de week van 8 tot en met 14 mei 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren
  • Steun jouw favoriete lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt, of deel een van hun berichten. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.
  • Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, of download een van de afbeeldingen op de website van De Week van de Stenen Winkel en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.

Dus doe ook jij mee in de Week van de Stenen Winkel? Ik zie je in ieder geval graags langskomen voor het feestje bij Stof&Wol!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.