Welkom in de webshop!

Welkom in de webshop! Door te klikken op de categrie in het menu links (op je mobiel zie je dit door naar onder door te scrollen) zie je de producten van je keuze verschijnen en kan het shoppen beginnen.

We zijn op dit moment nog druk bezig om deze verder te vullen met ons grote assortiment. Vind je dus niet meteen wat je zoekt, neem dan gerust contact op via telefoon  (076-5327424) of contactformulier. Dan kunnen we je bestelling wellicht toch mogelijk maken. Alles wat in de winkel aanwezig is kan namelijk ook online worden gekocht.

Laat het ook weten als de hoeveelheid die je in de webshop vindt niet voldoende is. Vaak kunnen producten in een grotere hoeveelheid worden bijbesteld en geleverd, Neem ook hiervoor contact op via telefoon of contactformulier.

Wil je meer weten over Stof &Wol? Kijk dan op de pagina ‘Over ons’

Voorwaarden

Op alle aankopen via de webshop zijn de algemene voorwaarden van thuiswinkel.org van toepassing, te vinden op de pagina algemene voorwaarden. Ter verduidelijking van en aanvulling hierop nog het volgende:

Minimumafname

Net als in de winkel, hanteren we bij verkoop van stoffen een minimiumafname van 20cm. Daarboven kun je echter exact bestellen wat je nodig hebt. Geef hiertoe de gewenste lengte in. Alle overige artikelen kunnen per stuk of verpakkingseenheid worden afgenomen.

Levertermijn

Bestellingen worden meestal binnen een werkdag maar in ieder geval binnen twee werkdagen na  ontvangst van je betaling verstuurd.

Verzenden of afhalen

Verzenden

Je kunt je bestelling laten versturen via postNL naar je huisadres of via Kiala naar een Kialapunt. Kosten :

  • PostNL 6,95 binnen Nederland, 13,00 naar Belgie of Duitsland.
  • Kiala 3,95 binnen Nederland en 7,50 naar Belgie (Helaas niet mogelijk naar Duitsland)
  •  Bij bestellingen boven 50 euro is de verzending binnen Nederland grratis. Bij verzending nar Belgiie of Duitsland krijg je dan 6,95 korting. Bestellingen boven 100 euro worden in alle gevallen gratis verzonden!

De verzendkosten zijn gebaseerd op pakketpost, omdat dit in de meeste gevallen ook nodig zal zijn. Blijkt vezending als brievenbuspost mogelijk (kosten 3,95 binnen Nederland), dan krijg je een eventueel verschil in verzendkosten terug op je rekening.

Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in de winkel aan de Belcrumweg. Makkelijk als je zeker niet wilt misgrijpen bij een populaire stof!

Retouren

Retourneren van artikelen kan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst. Eenmaal geknipte stoffen (en ook lint. band. elastiek etc.)  kunnen helaas niet worden teruggenomen. Is er echter iets mis met een stof, neem dan altijd contact op zodat we dit zo goed mogelijk kunnen oplossen. Dit geldt ook voor alle andere klachten met betrekking tot geleverde artikelen. Neem voor alle retouren, opmerkingen en klachten contact op via het contactformulier onder vermelding van het ordernummer. Of bel geduende de openigsijden van de winkel naar 076-532 7424

Advies

Ook in de webshop kun je rekenen op vakkundig advies. Neem hiertoe telefonisch contact op (gedurende de openingstijden van de winkel) of stel je vraag via het contactformulier

Veel plezier bij het rondsnuffelen in de webshop!

webshop stof&wol