Welkom in de webshop!

Welkom in de webshop! Door te klikken op de categorie in het menu links (op je mobiel zie je dit door naar onder door te scrollen) zie je de producten van je keuze verschijnen en kan het shoppen beginnen.

We blijven continu bezig om de webshop te vullen met ons grote assortiment maar helaas is het nog steeds niet zo dat al onze producten er in staan. Vind je dus niet meteen wat je zoekt, neem dan gerust contact op via telefoon  (076-5327424) of contactformulier. Dan kunnen we je bestelling wellicht toch mogelijk maken. Alles wat in de winkel aanwezig is kan namelijk ook online worden gekocht.

Laat het ook weten als je een grotere hoeveelheid wilt bestellen. Deze hebben we niet altijd direct op voorraad, maar vaak kunnen ze wel in een in een grotere hoeveelheid worden bijbesteld en geleverd, Neem ook hiervoor contact op via telefoon of contactformulier.

Wil je meer weten over Stof &Wol? Kijk dan op de pagina ‘Over ons’

Voorwaarden

Op alle aankopen via de webshop zijn de algemene voorwaarden van thuiswinkel.org van toepassing, te vinden op de pagina algemene voorwaarden. Ter verduidelijking van en aanvulling hierop nog het volgende:

Minimumafname

Net als in de winkel, hanteren we bij verkoop van stoffen een minimiumafname van 20cm. Daarboven kun je echter exact bestellen wat je nodig hebt. Geef hiertoe de gewenste lengte in. Alle overige artikelen kunnen per stuk of verpakkingseenheid worden afgenomen.

Levertermijn

Bestellingen worden van dinsdag tot en met zaterdag meestal binnen een werkdag maar in ieder geval binnen drie werkdagen na  ontvangst van je betaling verstuurd.

Verzenden of afhalen

Verzenden

Je kunt je bestelling laten versturen via postNL naar je huisadres. Kijk op de pagina verzenden van je pakket voor meer infomatie

Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in de winkel aan de Belcrumweg. Makkelijk als je zeker niet wilt misgrijpen bij een populaire stof!

Retouren

Retourneren van artikelen kan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst. Eenmaal geknipte stoffen (en ook lint. band. elastiek etc.)  kunnen helaas niet worden teruggenomen. Is er echter iets mis met een stof, neem dan altijd contact op zodat we dit zo goed mogelijk kunnen oplossen. Dit geldt ook voor alle andere klachten met betrekking tot geleverde artikelen. Neem voor alle retouren, opmerkingen en klachten contact op via het contactformulier onder vermelding van het ordernummer. Of bel gedurende de openingsijden van de winkel naar 076-532 7424

Advies

Ook in de webshop kun je rekenen op vakkundig advies. Neem hiertoe telefonisch contact op (gedurende de openingstijden van de winkel) of stel je vraag via het contactformulier

Veel plezier bij het rondsnuffelen in de webshop!

webshop stof&wol