Volop uitverkoop bij Stof&Wol

uitverkoop bij stof en wol sale stoffen en garens

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent dat er weer van alles in de aanbieding gaat. Na carnaval komt immers de nieuwe collectie en dan kunnen we wel wat extra ruimte gebruiken

Korting op  de wintercollectie

Op een flink del van de wintercollectie, met name de stoffen met prints, is er dan ook een mooie korting. Wees er snel bij want de leukste stoffen gaan natuurlijk het snelst en omdat het uitlopende collectie is geldt: op=op.

Al bestaande aanbiedingen nu voor maximaal 5 euro

De bekende rekken achterin de winkel zijn ook onder handen genomen. Alle stoffen hierin kosten nu 1, 2, 3, 4 of 5 euro. Dit zijn echt de laatste meters dus grijp je kans.

Garens die uit collectie gaan

Dan zijn er nog flinke kortingen op een aantal garens die uit de collectie gaan. Het gaat heirbij om Silvi, Pittsburgh, Highlands, Larra Batik en alle sokkenwol van Scheepjes. Neem je 3 bollen mee dan kosten deze bolletjes je nog maar de helft van de oorspronkelijke prijs.

Extra korting op coupons.

Ook het couponnenrek loopt nu snel vol. Daar bieden we dus ook extra kroting. Hoe meer coupons je meeneemt, hoe minder je betaalt. 3 voor de prijs van 2, 6 voor de prijs van 3, 9 voor de prijs van 4 en 12 voor de prijs van 5. Erg leuk ter aanvulling vna je lappenmand!

 

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.