Vanaf 10 februari uw bestelling afhalen bij de winkel!

Op dinsdag 2 februari kwam definitief het goede nieuws: alle non-food winkels mogen nu van tevoren geplaatste bestellingen laten afhalen door klanten. Met ingang van 10 februari kunt u dus uw bestelling afhalen op het door u gewenste tijdstip bij de winkel.

Wel een paar regels

Om dit allemaal veilig te laten verlopen heeft de overheid wel een aantal regels gesteld:

  • tussen plaatsen van de bestelling en ophalen van de aankoop moet minimaal 4 uur zitten;
  • het afhalen moet gebeuren in ‘tijdslots’ elke klant krijgt hierbij een bepaalde tijd waarbij de bestelling opgehaald moet worden;
  • de bestelling moet alleen worden afgehaald;
  • de bestelling moet buiten de winkel worden opgehaald.

Hoe gaat dat bij Stof&Wol

Heeft u een bestelling geplaatst bij Stof&Wol, dan krijgt u bericht zodra deze klaar ligt om af te halen. U kunt dan online een ophaalmoment reserveren via de toegestuurde link.

Houd daarbij zelf indien nodig de benodigde tijdspanne van 4 uur tussen bestellen en afhalen in het oog. Doet u dit niet dan moeten we de afspraak helaas annuleren.

Wees op tijd bij de winkel om op te halen, na u komt er immers mogelijk nog iemand. Door het maken van afspraken wordt een wachtrij als het goed is voorkomen, maar houd in alle gevallen 1,5m afstand van elkaar. Dan is en blijft het voor iedereen veilig.

Tot snel!

Ik kijk er naar uit mijn klanten in ieder geval weer bij mijn winkel te mogen verwelkomen. En als we dit allemaal goed doen zal het vast niet lang duren voor u ook weer de winkel in kunt!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.