Stof&Wol gaat verhuizen!

stof&wol gaat verhuizen

Het is al weer bijna 6 jaar geleden, de start van Stof&Wol op de Belcrumweg 24. Met veel vertrouwen maar ook een gezonde dosis spanning, begon ik aan het avontuur van een eigen zaak in stoffen, wol en fournituren. Dit bleek een schot in de roos en de klantenkring groeide dan ook gestaag.

Groeiend assortiment

Wat ook vanzelf groeide in de loop van de tijd is het assortiment. De eerste jaren was er nog ruimte genoeg en was er dus altijd wel een hoekje te vinden voor nieuwe spullen.  Maar van lieverlee begon de ruimte toch echt een beperkende factor te worden. Ik had het echter naar mijn zin op de Belcrumweg en wilde daar niet weg, Met veel passen en meten vond ik dus telkens weer een oplossing.

Gouden kans

Toen kwam er echter een mogelijkheid voorbij die ik niet kon laten lopen. Mijn buurtjes van het Verfhuys betrokken een nieuw eigen pand en hun oude stek kwam dus vrij. Met maar liefst twee keer zoveel vloeroppervlak! En aan mijn geliefde Belcrumweg. Ik besloot dus deze kans te grijpen en de sprong te wagen naar een groter pand.

Nog even werk aan de winkel

Omdat het weer een oud pand betreft (een voormalig bananenpakhuis!) en een zaak in stoffen en wol natuurlijk iets heel anders is dan een verfwinkel, moet er nog wel wat werk worden verzet voor de verhuizing een feit is. Maar begin februari zal Stof&Wol te vinden zijn aan de Belcrumweg 30.

Dat betekent ook… opruimen

Voor je gaat verhuizen is het altijd verstandig op te ruimen wat kan, zodat je alleen mee hoeft te nemen wat echt nodig is. Daarom vanaf nu een grote opruiming bij Stof&Wol met kortingen van 20 tot 50%! Kijk bij de aanbiedingen voor een totaaloverzicht!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.