Stof&Wol 5 jaar! – jubileumkorting

stof&wol 5 jaar

Het is deze week al weer 5 jaar geleden dat ik begon met mijn winkel. omdat ik zelf in Breda niet kon vinden wat ik zocht en niet altijd blij werd van het kopen via webshops. Dat was een wijdverbreide behoeft en al snel had ik dus een mooie klantenkring.

Veel klanten van het eerst uur zie ik nog steeds regelmatig en ook nog vaak neiuwe gezichten. Ik ben trots en blij dat ik deze mooie winkel in 5 jaar heb weten uit te bouwen tot een begrip in Breda en ongeving, En ver daarbuiten, getuige de toenemnde bestellingen via de webshop!

Een succes wat ik nooit had kunnen bereiken zonder al mijn lieve klanten. Vandaar dat ik die deze week extra wil belonen met een korting op alle stoffen en wol in winkel en webshop (m.u.v. afgeprijsde artikelen), In de winkel volstaat het om gewoon langs te komen, gebruik in de webshop de code ‘stofenwol5jaar’.

Bedankt, allemaal!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.