Naaien en alles wat nodig is om te kunnen naaien

Alles wat voor naaien nodig is is te vinden bij Stof&Wol. Stoffen, fournituren, bladen, boeken en patronen. En heel belangrijk: deskundig en eerlijk advies bij dit alles!

Stoffen

Natuurlijk hebben we stoffen uit de nieuwe collecties van bekende merken zoals Seeyouatsix, Lillestoff, Swafing, Milliblus, Nooteboom, Qjutie, Polytex, Poppy, RicoDesign en AboutBlue, Happiness en KidsCollection. Met daarbij de vaste collectie in basisstoffen om prachtige combinaties te kunnen maken. Ook de tricots met digitale print en ander hippe stoffen ontbreken niet in de collectie. Er komen ook regelmatig nieuwe dingen binnen.

Like onze facebookpagina www.facebook.com/stofenwol en je blijft zeker op de hoogte van de nieuwste aanvoer. Wil je een indruk krijgen van de stoffen? Neem eens een kijkje in de webshop.

naaien bij stof&wol
carnavalsstoffen

Carnavalsstoffen en verkleedstoffen

Carnavalsstoffen en verkleedstoffen zoals satijn, velours de panne, paillettenstof zijn ook altijd aanwezig. We zijn ook in staat om hiervan grotere hoeveelheden te leveren voor bijvoorbeeld verenigingen. Vraag naar de mogelijkheden!

Fournituren

Ook voor wat betreft fournituren is de winkel goed voorzien. Naaigaren, ritsen en knopen, lint en band, elastiek, boordstof… noem maar op. Regelmatig wordt ook dit assortiment met nieuwe fournituren aangevuld. Je maakt je kleding immers pas echt af met mooie fournituren!

Bladen, patronen en boeken

Voor de broodnodige inspiratie zijn er ook bladen boeken en patronen beschikbaar. Diverse recente bladen liggen ter inzage en La Maison Victor,  My Image, Stiched by You, Ottobre en B’inspired bij Poppy zijn te koop in de winkel. Er is een wisselend assortiment aan boeken op naaigebied. Patronen van  La Maison Victor, Abracadabra en Its A fits zijn op voorraad aanwezig. Van Burda liggen de catalogi klaar om iets uit te zoeken, je bestelling is dan in maximaal een week beschikbaar in de winkel!

stoffenwinkel Stof & Wol naaibenodigdheden

Naailessen

Kijk voor informatie over naailessen op onze pagina over workshops!

Geef een antwoord