Nieuwe workshops na de vakantie

nieuwe workshops

De vakantie staat voor de deur, tijd dus om alvast door te kijken naar het najaar. Stof&Wol biedt dan weer een aantal nieuwe workshops: ‘Sweater op maat’ (op 17 september), rok op maat (op 5 november), en ‘Maak een babybroekje’ (op 1 oktober) en de cursus ‘Naaien voor dummies’ (in november)

In de workshops Sweater op maat en rok op maat maak je kennis met patroontekenen. Op basis van je eigen maten maak je een grondpatroon voor een sweater of een rok én een proefmodel om dit patroon perfect te maken. Geïnteresseerd? Kijk hier voor de workshop Sweater op maat en hier voor de workshop Rok op maat

Voor de beginnende naaisters hebben we ook een workshop gepland ‘Maak een babybroekje’. Je leert hier werken met een eenvoudig patroon in tricot en gaat naar huis met een kant en klaar product. Leuk voor als jezelf in verwachting bent of om als kraamcadeau te kunnen geven! Interesse? Kijk hier.

Ben je nog helemaal blanco op naaigebied? Volg dan de cursus ‘Naaien voor dummies’. In 4 weken zet je de eerste stappen op naaigebied. Kijk hier voor meer informatie

Ook zijn er weer workshops gepland voor zowel de lockmachine (op 16 september) als de coverstitch/coverlock (op 4 november) Meer informatie vind je in de webshop. Daar kun je je dan ook meteen aanmelden voor deze workshops!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.