Nieuwe workshops en cursussen bij Stof&Wol

nieuwe workshops

De lente komt er weer aan dus weer tijd voor een frisse start! Bij Stof&Wol kregen we de laatste tijd heel vaak de vraag waar er naailes gevolgd kon worden. Omdat een heleboel naaischolen op het moment helaas geen plaats hebben, hebben we dus voor de beginners weer een aantal cursussen opgezet.

Naaien voor Dummies

Voor de absolute beginners, die nog nooit een naaimachine hebben aangeraakt, komt de cursus ‘Naaien voor Dummies’ weer terug. dit op de vrijdagmorgen en vóór dat de winkel opengaat, om 9.00u al. Dan kun je dus in alle rust aan de slag! Van 10 tot en met 31 maart zet je in 4 lessen je eerste stappen op het naaipad. Meer informatie over deze cursus vind je hier.

Naaien voor Beginners

Heb je al iets meer ervaring, maar loop je bijvoorbeeld vast na enthousiast zelf begonnen te zijn? Of wil je na jaren je hobby weer oppakken en wil je daar wel wat ondersteuning bij? Dan is er de cursus ‘Naaien voor Beginners’. Met een vergelijkbare opzet, maar dan op de woensdagmorgen van 9:00 tot 11:00, van 8 tot en met 29 maart. Meer informatie over deze cursus vind je hier.

Workshop Haal meer uit je lockmachine

Ook staat er weer een workshop gepland om je lockmachine beter onder de knie te krijgen. Op vrijdag 21 april komt Leonie Vos van Atelier Avenir hiervoor weer naar Breda. Nog niet bekend met deze populaire workshop? Meer informatie vind je hier.

Meld snel aan!

Voor alle workshops en cursussen geldt een minimaal én maximaal aantal deelnemers. Meld je daarom bij interesse zo snel mogelijk aan. Dan kan de workshop zeker doorgaan én grijp je zelf ook niet net naast een laatste plek!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.