De Stoffenkraam Breda heet nu Stof&Wol!

Na bijna een jaar geleden te zijn gestart met de winkel als De Stoffenkraam Breda is het nu tijd voor een volgende stap: we verlaten de franchisefomule van De Stoffenkraam en gaan helemaal zelfstandig verder. Dat betekent ook een naamswijziging van De Stoffenkraam Breda naar Stof & Wol. Het is ‘Stof & Wol’ geworden omdat die naam kort en krachtig aangeeft waar het in de winkel om draait: stoffen en haak- en breigarens (wol).

Deze stap betekent vooral ook dat we het assortiment van stoffen en wol beter kunnen laten aansluiten op de vraag van de klanten. Wat goed is blijft, maar het assortiment van modestoffen, breigarens en haakgarens wordt zeker breder. We kunnen namelijk terecht bij meer stoffen en garens leveranciers wat zowel te merken zal zijn in het aanbod van stoffen, haak- en breigarens als fournituren.

Wat zeker blijft is vakkundig advies waar nodig. Ook de klantenkaarten en cadeaubonnen blijven gewoon geldig.

Kom dus snel (weer) langs bij Stof&Wol om te zien wat de winkel nu te bieden heeft!

Nieuw: de Stof&Wol Webshop

Met onze naamswijziging introduceren we nu ook de Stof&Wol Webshop. Hier vindt u alle producten die wij ook in de winkel voeren.
 
De Stoffenkraam Breda heet nu Stof en Wol
 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.