Korting op stoffen en wol tijdens de kerstsluiting!

De kerstdagen komen er weer aan. Met Kerst zelf is de winkel altijd al dicht, maar nu al een paar dagen eerder. Ik had het graag anders gezien, maar door persoonlijke omstandigheden kan het helaas niet anders. zie voor alle afwijkende openingstijden in deze periode ook het nieuwsbericht van 17 december

Dit betekent ook dat van 22 tot en met 26 december er geen internetbestellingen worden verwerkt. Ter compensatie voor het extra wachten of misschien gewoon ook wel als kerstcadeautje krijg je echter korting! Voer de code ‘kerst2022’ in bij het afrekenen en je krijgt 20% korting op alle nog niet afgeprijsde stoffen en wol! En die bestelling kun je natuurlijk ook gewoon afhalen in de winkel.

Zodra de kerst weer over is worden de bestellingen zo snel mogelijk verwerkt op volgorde van binnenkomst. Het kan dus iets langer duren dan je gewend bent voor je bestelling is afgerond.

Voor nu: prettige kerstdagen!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.