ItsaFits – nieuwste patronen zijn weer binnen!

ItsaFits is al jaren een vaste factor op patroongebied. De patronen sluiten altijd goed aan bij het modebeeld. En, niet onbelangrijk, ze bieden een goede pasvorm die is toegespitst op de Nederlandse vrouw

Ook dit najaar zijn er weer een aantal mooie patronen toegevoegd aan de collectie. Zoals altijd met verschillende opties en zelfs kledingstukken op een patroon. Samen met je eigen stofkeuze kun je er dus zeker je eigen draai aangeven.

Een blouse of een jurk, een jack en een broek, een boilersuit/jumpsuit met verschillende variaties. Ook is er weer een nieuw patroon voor zwangerschapskleding bijgekomen, een mooie basic positiebroek in twee variaties.

Ook de patronen van voorgaande jaren zijn nog steeds zeer actueel en dus ook weer aangevuld. Zoek je dus een goed patroon, kom dan zeker eens langs in de winkel of neem een kijkje in de webshop

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.