Gelukkig Nieuwjaar & 20% korting!

2022 is begonnen! Ik wens jullie allemaal een mooi en liefdevol jaar toe zonder zorgen. Stof&Wol begint het jaar met een weekje balansen (voorraad tellen…) en vakantie. Tot en met 10 januari kunnen bestellingen daarom niet worden verwerkt. Pas na die datum (en dat kan een paar dagen extra zijn) zal ook je bestelling worden verzonden, i.v.m. de sluiting . Ook afhalen is dus komende week helaas niet mogelijk.

balanssluiting 2022

Om het wachten te verzachten geven we daarom een kadootje aan het begin van dit nieuwe jaar, een korting van 20% op alle stoffen en garens in de webshop. Dus ook op de (soms al fors) afgeprijsde artikelen.

Voer hiertoe de code ‘gelukkig2022’ toe bij het afronden van je bestelling in de webshop. De korting is geldig tot en met 10 januari. Maar de ervaring leert dat de populairste artikelen snel zijn uitverkocht. Heb je dus iets op het oog, wacht dan niet te lang met het plaatsen van je bestelling!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.