Fibre Mood Special no1 is gearriveerd!

Het is zo ver, de eerste speciale uitgave van Fibre Mood ligt in de winkel! In deze special vind je maar liefst 17 nieuwe patronen, 5 meer dus dan gebruikelijk. Ze zijn weer heel gevarieerd dus de kans is nu nóg groter dat je er meerdere van gaat maken. Met heel veel modellen met een feestelijke twist is het ook een perfecte uitgave voor de komende feestdagen

Tip: deze editie is zeker ook erg leuk om kado te krijgen (of te geven). Op je lijstje voor Kerst of Sinterklaas dus?

Ook de bijbehorende stoffen zijn natuurlijk in beschikbaar. Met deze keer weer heel veel mooie en unieke prints. De stoffen zijn ook nog eens heel goed te combineren met die die uit de vorige collecties, zeker die van editie 21. We hebben ook nog verschillende stoffen uit de vorige collecties beschikbaar én een aantal mooie coupons.

Kom dus zeker snel langs in winkel of webshop en sla je slag, de mooiste stoffen zijn immers vaak snel weg! En ook de het blad vliegt vaak de winkel uit. Wil je zeker weten dat je het hebt, reserveer dan een exemplaar voor je langskomt.

Graag tot snel!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.