Fibre Mood Secret SewAlong: nieuwe editie op zaterdag 9 maart!

fibre mood sewalnong arlette rok

Het nieuwe Belgische blad Fibre Mood (van de founders van La maison Victor!) begint na twee edities al naam te maken. De nieuwe editie komt er weer aan, op woensdag 13 februari. Net als bij de vorige editie is er hierbij weer de kans om in een workshop kans te maken op één van de patronen uit deze uitgave. Ook deze keer doet Stof&wol hier natuurlik weer aan mee.

Zwierige rok

Het is nu de beurt aan een zwierige rok, de Arlette. Het is een zwierige vrouwelijke rok. Bovendien heeft de rok weer verschillende variaties (maar liefst 6!) waardoor deze gemakkelijk aan ieders smaak is aan te passen. Wil je zien wat er allemaal mogelijk is met dit patroon kijk dan op deze pagina van Fibre Mood.

Bovendien zit ze snel in elkaar en heb je dus na een ochtendje werken al je nieuwe rok!

Hoe, wat en waar

De Sewalong vindt plaats op zaterdag 9 maart. We beginnen om 10.30 en zijn rond 13.30 klaar. Ter voorbereiding hoef je alleen de stof te kopen en indien nodig, te wassen. Op de aankoop van je stof en de benodigde fournituren (garen en drukkers) krijg je in de winkel 10%. Zelfs je eigen naaimachine hoeft niet persé mee, want we hebben in de winkel ook een naaimachine voor je klaar staan,  Zodra je klaar bent met je nieuwe rok kun je bovendien gerust nog even lekker shoppen want op deze dag krijg je als cursist 10% korting op alle stoffen, garens en fournituren. Het patroon is bij de workshop inbegrepen.

De workshop wordt gegeven door Marloes van StudioZacht.

Aanmelden

Aanmelden kan via de webshop, door langs te komen in de winkel, of door te bellen of mailen. Aankoop via de webshop gaat echter het snelst! Je inschrijving is namelijk pas definitief nadat we je betaling hebben ontvangen.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.