De winkel is een weekje dicht – dus korting!

weekje dicht

Het is weer het eind van het jaar, dat betekent voor ons als bedrijf ook letterlijk de balans opmaken. Dit jaar moet ook alle voorraad weer worden geteld. Omdat we best wat hebben liggen 😅 trekken we daar een weekje voor uit. Van 2 tot en met 9 januari is de winkel dus helaas gesloten.

Dit betekent ook dat we geen online-bestellingen kunne verwerken. Om dat allemaal een beetje goed te maken, krijg je bij het plaatsen van ene online bestelling in deze week wel 20% korting op alle stoffen wol. Dat zijn deus de al afgeprijsde, maar ook de nieuwste artikelen! Voer hiervoor de code NIEUWJAAR24 (dus mét hoofdletters) in bij bi het afronden van je bestelling.

Zodra het tellen van de voorraad voorbij is, worden de bestellingen zo snel mogelijk, op volgorde van binnenkomst verwerkt. En op woensdag 10 januari staan we weer helemaal fris en met een opgeruimde winkel voor je klaar!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.