Workshop tricot kinderjurk

Aan de hand van een  prachtig patroon van Sofilantjes patterns voor een kinderjurk in tricot, leer je hoe je met deze stof tot een mooi eindresultaat komt. De workshop is inclusief het patroon Solis van Sofilantjes, wat drie varianten heeft en  loopt van maat 80 tot maar liefst 164. We verwachten dat er na 1 jurkje dus nog vele zullen volgen!

jurk solis

  • Tijd:  2 uur voor de workshop, daarnaast nog ca 2 uur voorbereidend huiswerk
  • Waar: Stof&Wol, Belcrumweg 24, 4815 HB Breda
  • Kosten: 30 euro inclusief het patroon, gebruik van een naaimachine en overig werkmateriaal (scharen, spelden etc.).
  • Meenemen of ter plekke aanschaffen: stof, naaigaren en fournituren.  Je bent niet verplicht dit bij Stof&Wol te kopen maar krijgt als cursist hierop wel 10% korting!
  • Huiswerk: downloaden van het ptroon en uitprinten in de juiste maat, uit stof knippen van de patroondelen, De stof moet je dus ook tevoren aanschaffen.
  • groepsgrootte max. 4 personen.

Let op: bij deze workshop wordt verwacht dat je het een en ander aan voorbereiding of huiswerk zelf doet. Dit zorgt dat de workshop niet langer duurt dan nodig en  dat de prijs voor de workshop zo laag mogelijk blijft. Bij dit huiswerk kun je natuurlijk wel altijd ondersteuning krijgen in de winkel.

Wat leer je?

Verwerken van tricot en alles wat daarbij komt kijken. Al je wilt kun je de jurk ook afwerken met een rolzoom op de lockmachine, ook hier krijg je dan ervaring mee.

Resultaten:

solis hollandsolis holland rug solis holland roodsolis holland blauw20160514_121305 solis panda20160524_111346