Deze workshop is speciaal bedoeld voor vrouwen met een grote buste, cup D of hoger (of anderen die voor hen kleding maken). Tevens voor degene  die graag wat meer over Lutterloh willen weten en dit live willen zien.

Achtergrond van de workshop

Waarom een workshop om jullie te leren hoe je in een patroon op perfecte wijze een grote buste verwerkt? Lang niet iedereen heeft de standaard cups B of C die voor de meeste patronen worden gebruikt. Velen weten echter niet hoe dit op de juiste manier te verwerken. Van een simpel shirtje naar een prinsesselijn.. hoe doe je dat nu. Deze workshop geeft daarop een antwoord, waarbij als basis wordt gewerkt met een patroon uit het Lutterloh systeem.

Door wie

De workshop wordt gegeven door José Veldkamp, bekend van het Lutterloh patroontekensysteem. zij heeft veel ervaring opgedaan met het aanpassen van patronen op een groter cupmaat en deelt deze ervaring met jullie in de workshop

Duur en kosten

Het is een hele dag van 10 uur tot 16 uur incl lunch,  dit kost je 50 euro incl lunch. Wil je meedoen? Meld je dan aan via de webshop, in de winkel of door een mail te sturen naar [email protected].

Mocht je na afloop van de workshop besluiten om het lutterloh systeem aan te schaffen, dan krijg je hierop 10 euro korting.

Kijk hier voor de planning van deze workshop.