Voor kinderen die graag willen leren naaien, haken of breien heeft Stof&Wol het Kids Creatief Atellier. In een groep van maximaal 4 leer je vanaf het begin hoe je aan de slag gaat met een project op de naaimachine of met haak- of breipennen .

Opzet

naailes voor kindernWe beginnen bij het begin: het leren kennen van de naaimachine of de basisstappen van haken en breien. Dan gaan we iets maken waarbij je de keus heb uit verschillende projecten op jouw niveau. Bijvoorbeeld een kussen, een tas, een knuffel. Ook als je zelf een idee hebt kunnen we daar natuurlijk mee aan de slag. Creativiteit gaat tenslotte voor alles!

En mocht je inmiddels al wat meer hebben gedaan dan worden de lessen aangepast aan wat jij al kan.

Heb je zelf al een naaimachine dan kun je die ook meenemen. Heb je die (nog) niet dan staan er ter plekke naaimachines voor je klaar.

Voor wie

Alle kinderen vanaf een jaar of 8 kunnen meedoen. Of je nu een meisje of een jongen bent, of kleren voor jezelf wilt leren maken of leuke dingen voor op je kamer… En ook als je interesse breder is , ben je aan het goede adres. Het naaien, haken en breien  kan naar wens worden afgewisseld. Of misschien kun je de technieken in 1 werkstuk combineren?naailes voor kinderen

Wanneer?

De lessen vinden plaats op dinsdag- en vrijdagmiddag, van 16.,00 tot 17.30, met uitzondering van de schoolvakanties. Je kunt per de eerste van elke maand starten.

Kosten en voorwaarden

De lessen kosten per maand 50 euro. Je begint met in ieder geval 2 maanden les, daarna kun je per maand opzeggen.  Het cursusjaar loopt van september tot en met juni, dit zijn dan ook de maanden waarover je cursusgeld betaalt.

Het materiaal voor de lessen (stoffen en fournituren) is niet bij de kosten inbegrepen. Je krijgt echter wel 10% korting op je aankopen in de winkel.

Wil je eerst een keer proberen? Dat kan. Een proefles kost 16,50

naailes voor kinderenInteresse?

Meld je aan in de winkel, door te bellen of via het contactformulier op de website.