Jong geleerd is oud gedaan. En samen heb je dubbel zoveel plezier. Dus wat is er leuker dan samen met je kind (of kleinkind/neefje/nichtje/leenkind…) een workshop te volgen! Niet alleen jij hebt er dan profijt van ook hij of zij zet de eerste schreden in het zelf-maken met een naaimachine. En samen hebben jullie een leuk resultaat. Stof&Wol presenteert daarom: de ouder-kind workshop! (Ook voor opa’s, oma’s, ooms, tantes etc.)

Maak samen een schort!

In deze workshop gaan jullie allebei een schort maken. De pret begint al vooraf; bij het uitzoeken van de stofjes in de winkel. En ga je dan voor allebei hetzelfde, ieder zijn eigen ding komen stoffen van de één bij de ander terug?

We zorgen dat de stoffen van jullie keuze op de dag van de workshop op maat geknipt en gestreken klaar liggen. dan kun je meteen aan de slag. En na 2,5 uur gaan jullie allebei naar huis met een prachtig werkstuk!voorbeeld workshop schort

De groep is maximaal 8 cursisten (dus 4 stel volwassene-kind) groot en de lessen worden gegeven door Esmée,

  • Tijd: 2,5 uur + de tijd voor het vooraf uitzoeken va de stof.
  • Waar: Stof&Wol, Belcrumweg 24, 4815 HB Breda
  • Kosten: 16 euro per persoon (dus 32 euro voor jullie samen) inclusief gebruik van stof, naaigaren, naaimachine en overig werkmateriaal.
  • Van te voren ter plekke uitkiezen: stof, naaigaren en band voor het schort.

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf ca. 8 jaar

workshops bij Stof&Wol