Altijd al met de naaimachine willen leren omgaan maar daar nooit aan toe gekomen? Nooit achter de naaimachine willen zitten maar wil je het nu toch eens proberen?  Of al jaren stil gezeten en nu wil je weer beginnen? Stof&Wol biedt je de kans! Door middel van een korte cursus (4x)voor ‘Naaien voor dummies’

Opzet

In 4 lessen maak je een eerste, zelf uitgekozen werkstuk en leert hierbij de basiszaken van het naaien en/of het maken van kleding. Je leert omgaan met de naaimachine en eenvoudige patronen uitwerken. Het wekrsteuklaten we aansluiten op jouw niveau en wensen.

Liefst neem je je eigen naaimachine mee zodat je die leert gebruiken. Maar heb je die nog niet, dan kun je voor 2 euro extra per keer een naaimachine gebruiken. Ook gebruik van een overlockmachine is mogelijk voor dit tarief. Bevallen de lessen je dan is er de mogelijkheid om na de eerste 4 weken door te gaan tegen dezelfde voorwaarden.

Details

  • Tijdstip: woensdagmorgen van 9.30 tot 11.30
  • Kosten: 32 euro voor 4 weken., bij verlenging 35 euro per maand. Losse lessen 10 euro
  • Startdatum: in overleg, afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Meld je aan via het contactformulier of via [email protected] ovv van je naam, adres en telefoonnummer waar je overdag bereikbaar bent. Er is geen minimum aantal deelnemers, wel een maximum van 4. Wie het eerst komt het eerst maalt!

NB: doordat de cursus plaats vindt onder openingstijd van de winkel, kan het zijn dat helpen van klanten voor gaat op de les. Hiermee is rekening gehouden in het tarief voor de lessen.

 naaien voor dummies bij Stof&Wol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *