Workshop Don’t be a prick – cactussen haken

25,0033,00

Tijdens deze workshop haken we allerlei soorten en maten catussen. Er zijn diverse patroontjes, wie snel haakt kan een leuke variatie maken. Haak je wat langzamer dan neem je na afloop nog een paar patroontjes mee en maak je er thuis nog een paar meer!

Deze haak-maar-aan is geschikt voor iedereen die al een beetje kan haken. Er is begeleiding aanwezig dus mocht je nog geen ‘magic ring’kunnen maken en het verschil tussen lossen, vasten, stokjes, halve stokjes etc. nog niet weten dan komt dat tijdens de workshop allemaal aan bod.

De worksho is inclusief patronen, koffie en thee en een lekkere lunch. Haaknaalden restjes wolr, vulwol (fiberfill) steekmarkeerders en kleine terracotta potjes mag je zelf meenemen maar zijn ook te koop in de winkel mét 10% korting voor jou als workshopdeelnemer!

TIP: geef deze workshop  als cadeau voor moederdag. Wil je deze workshop cadeau geven dan kan je een feestelijk ingepakt workshoppakketje ophalen bij Stof&Wol. Deze zijn inclusief terracotta potje, een bolletje groen en bruine wo een zakje vulwol en een haaknaald. Totaalprijs (incl workshop) is 33,-

Tijdens de workshop krijg je ook nog een 10% korting op al je aankopen van stof, wol en fournituren in de winkel. Trek dus gerust een uurtje langer uit om heerlijk te shoppen!

Wissen
Artikelnummer: dontbeapriick18mei2019 Categorie: Tags: , , ,