Wijziging parkeren bij Aldi/Jumbo

parkeren belcrumweg aldi jumbo
Veel klanten waren de afgelopen dagen verrast doordat de slagboom op het parkeerterrein bij Jumbo/Aldi weer in werking was. Daarom even een korte uitleg!

Aankoopverplichting

pareren aldi jumbo belcrumweg

Het is nog steeds mogelijk om te parkeren op het – eigen- parkeerterrein van Jumbo en Aldi. In verband met de overlast die er de afgelopen maanden was van medewerkers van en bezoekers aan het nieuwe gerechtsgebouw heeft men de regels hiervoor wel veranderd. Doordeweeks is er meestal sprake van een aankoopverplichting. Doe je voor minimaal 10 euro boodschappen bij Aldi en Jumbo dan krijg je een uitrijmunt om het terrein te verlaten.
Wil je dit niet, dan kun je, als er op de Belcrumweg geen plaats meer is, kijken of het wel lukt op de Industriekade, Veilingkade of bij de watertoren.

Vanaf 1 maart: betaald parkeren

Vanaf 1 maart is er meer keuze want dan kun je voor een beperkt tarief (eerste kwartier gratis en daarna 1,40 per uur) parkeren aan de straat. Hierdoor kun je meestal prima voor de deur parkeren.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.