Volop kleurrijke nieuwe stoffen bij Stof&Wol

Het voorjaar is weer begonnen, al blijven de temperaturen nog wat achter. Maar voor je het weet is het zover en is het weer warm en zonnig. Tijd dus om je alvast voor te bereiden op die dagen!

Ook Stof&Wol kijkt vooruit en de winkel ligt dus al vol nieuwe stoffen (en garens). Misschien heb je ze al gezien maar kom ook dan later oog eens terug, want er blijven nieuwe dingen binnen komen. Stof&Wol kiest er namelijk voor om niet alles in één keer neer te leggen, maar om regelmatig nieuws te laten binnenkomen.

En hou je van uitgesproken kleuren? Dan kun je je hart ophalen want er zijn volop kleurrijke stoffen. Fuchsia roze, kobalt blauw en felgroen knallen bijna van de schappen af. Met prints en effen, zodat je ook de mooiste combinaties kunt maken. Ook wie van zachte keuren houdt wordt gelukkig niet vergeten, want ook zacht lila en zalm/koraal zijn goed vertegenwoordigd.

Kom je dus snel weer eens een kijkje nemen?

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.