Tijd voor iets nieuws!

najaarscollectie

De vakantietijd is voorbij, dus gaan we in de mode weer beginnen aan de herfst en winter. Vooral als je zelf graag je kleding en accessoires maakt, want dan moet je natuurlijk wel op tijd starten! Vandaar dat nu ook de nieuwe collecties van stoffen en garens in de winkel aankomen.

Wat zijn de nieuwe trends?

Hoewel het altijd lastig blijft te voorspellen wat er wel en niet opgepakt zal worden door het publiek, hierbij toch een aantal  opvallende zaken.

Kleuren

Aardetinten blijven deze winter. Dus roest, bordeaux, oker en steeds meer bruin. Ook de blauw en groen tinten zijn belangrijk. Van een diepe petrol tot een felle groen. Hou je meer van roze dan kom je gelukkig ook aan bod: van zacht roze tot het nieuwe lila. En de klassieke combinatie zwart-wit lijkt een duidelijke come-back te maken. Als laatste trend: sprekende kleuren zoals dieprood, kobaltblauw, fuchsiaroze. Graag allover in één outfit dan, voor wie durft!

Structuur en volume

Ook heel belangrijks deze winter: structuur en volume. Van bont, tot breisels met kabels tot ruime donzige jassen. Als het maar veel is en je er lekker in weg kunt kruipen! Volume lijkt ook een blijvertje in de vormgeving van kledingstukken. Wel lijken de rokken weer wat korter te mogen worden zodat je hoge laarzen eronder te zien zijn. En de mouwlengte blijft nog wel eens hangen op de elleboog.

Fibre Mood

Het mooie van zelfmaakmode is natuurlijk dat je maakt wat je zelf bevalt. Maar wil je in je creaties graag aansluiten bij het modebeeld en zoek je een blad wat je zal ondersteunen in de zoektocht naar modieuze naaipatronen, neem dan eens een kijkje in het blad Fibre Mood. Ze hebben een fijne neus voor wat hip is.

Katia

Voor modieuze haak- en breipatronen zijn de uitgaves van Katia een aanrader. Van dit merk wordt de collectie dit najaar nog verder uitgebreid met zowel de basic als de nieuwste fashion wintergarens. Kom dus ook zeker eens kijken wat zij te bieden hebben

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.