Stenzo – nieuwe collectie najaar nu in winkel en webshop Stof&Wol

stenzo frencht terry ottobre

Stenzo staan bekend om de prachtige, unieke prints en natuurlijk de prachtige tricot panels. Het kon dus ook niet missen dat ook dit najaar er weer een selectie in de winkel terecht zou komen

Veel sweattricot

Nieuw dit seizoen is dat er ook veel sweattricot of French Terry in de collectie zit. Ideaal voor najaar/winter want net wat warmer en stevige dan ‘gewone’ katoenen tricot. Vanzelfspreken heeft Stenzo zich ook op deze stoffen weer uitgeleefd met mooie panelprints, van astronauten tot vogeltjes , konijnen en panda.s. En natuurlijk met mooie bijpassende allovers.

Ook in Ottobre!

De collectie is dit jaar zo aansprekend dat in de laatste Ottobre Kids er meerdere modellen mee zijn gemaakt. misschien komt de dames Ottibre ooknog wel aan de beurt want ook de damespanels zijn weer prachtig. En met de grote lengtes (2 meter!) haal je er gemakkelijk een volledige jurk uit.

Neem dus snel een kijkje in winkel of webshop want deze mooie tricots gaan natuurlijk ook hard!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.