Sportieve stofjes bij Stof&Wol.

Er zijn weer nieuwe stofjes binnengekomen bij Stof&Wol En helemaal passend in het moment zijn ze sportief getint. Het EK voetbal en de Olympische spelen staan immers voor de deur. Voor elke sportliefhebber is er ook wat wils.

sporiteve stofjes bij stof en wol

Ten eerste (en tweede ) een leuke katoenen  tricot en sweattricot met olympisch thema, de je ook terugvindt in de laatste Knippie (nummer 3) en ontwikkeld in smaenwerking met Polytex. Met kleuren om acuut vrolijk van te gaan rondspringen! In de Knippie ook ideeën wat er van te maken, maar uiteindelijk bepaal je dat natuurlijk lekker zelf.

En een katoenen tricot met voetbalprint, natuurijk met de kleuren van onze Bredase trots 🙂. Er zijn echter nog meer combinaties, dus laat me weten in welke andere combi van twee kleuren je hem graag zou zien. Op basis van de reacties kijk ik dan wat er verder nog bij mag. Dit kun je doen via het contactformulier of door een reactie te geven op het facebookbericht

Eerljik is eerlijk, de skateboard-sweattricot was al eerder binnen, maar die is dan ook zo leuk! In de winkel hangt nu ook een leuk voorbeeld van een driekwart jogging broek met deze fantastische stof. Hij is ook super voor een hooide of een zomers sweatjurkje.

joggingbroek skateboards
Alles is natuurlijk ook te zien en aan te schaffen via de webshop. Daar is ook nog een mooie digitale tricot te vinden met balsporten. Ook leuk voor de niet-voetballers met tennis, basketbal, rugby en honkbal (en voetbal).

digtiale tricot sport

Graag tot ziens dus in de webshop of aan de Belcrumweg!

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.