Sew-along Onesie in samenwerking met StudioZACHT

sewaholix sewalong onesie studiozacht workshop

Studio ZACHT en Stof&Wol presenteren: SEWAHOLIX SEWALONG: ONESIE EDITION.

Tijdens de Sewaholix Sewalong maken we iedere keer een gezamenlijk project. Deze keer: onesie editie! Of je nu een knotsgek dierenpak voor carnaval maakt of een heerlijk huispak om de carnavalsperiode lekker op de bank door te brengen, het kan allemaal! De onesie kan worden uitgevoerd in kinder of volwassen maten, kies dus zelf voor wie je aan de slag gaat!

sewaholix sewalong onesie Studiozacht

Wanneer en wat

Datum en tijd: 19 januari 2019 van 10:00 – 16:00 uur.
Locatie: Stof&Wol, Belcrumweg 24 Breda
Kosten: €40,- pp incl koffie/thee, lunch en patroon.
Zelf meenemen: Naaimachine en gereedschap

Inschrijven?

Inschrijven kan via e-mail ([email protected]) of in de winkel bij Stof&Wol
Na inschrijving kan je op vertoon van je inschrijfbevestiging (e-mail) bij Stof&Wol je patroon ophalen en stof uitzoeken voor je onesie. Je krijgt dan 10% korting op je aankoop! Deze korting geldt ook tijdens de workshop zelf!!

Extra opties

Heb je bijzondere ideeen voor je onesie maar nog niet de vaardigheden om een basispatroon hiervoor zelf aan te passen? Wij maken graag de patroondelen voor je eenhoornstaart, drakenstekels, feeenvleugels of andere fantasierijke details. Laat dit even per e-mail weten zodat we dit op tijd voor je kunnen regelen. Extra kosten hiervoor bedragen €7,50.

Kijk voor meer info ook op www.studiozacht.nl

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.