Poppy Magazine – editie 21 najaar 2023

Poppy editie 21, najaar 23

Nieuw magazine vol trendy en tijdloze patronen voor jongens, meisjes en dames! In deze editie vind je veel verschillende kledingstukken die geschikt zijn voor elk seizoen. Het zit hem allemaal in de stofkeuze die je maakt om de outfit te creëren.

Na het succes van onze damespatronen hebben we in deze 21e editie twee nieuwe patronen toegevoegd. Deze keer kun je een geweldige kimono en een loszittende broek vinden. Draag ze als set met een goed paar sneakers voor een meer casual look, of ga voor een feestelijke look met wat hakken. De kimono is ook perfect om als jas te dragen op lente- of herfstdagen wanneer je hem maakt van een dikkere stof zoals gewatteerde stof of teddy.

Naast de damespatronen vind je verschillende unisex patronen zoals een trui, die ook een jurk, een stoere jumpsuit en een comfortabele pyjama kan zijn. Met deze opties voor jongens en meisjes kun je je kinderen laten twinnen met bijpassende outfits!

Je kunt het volledige magazine bekijken via deze link

6,99

Uitverkocht

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.