Nieuwe kleuren ByClaire Sparkle bij Stof&Wol

nieuwe kleuren ByClaire Sparkle

ByClaire Sparkle

Het Sparkle garen van ByClaire, een katoenendraad met een gltter, was al een groot succes.  Het bijzondere aan dit garen is dat de glitter in de kleur van de draad is. Dat maakt ook Sparkle perfect combineert met de andere byClaire garens. Alle garens van ByClaire zijn bij Stof&wol te verkrijgen.

Het Sparkle garen is een menging van katoen en polyester. Door de open structuur is het een luchtig garen geworden. Advies is om met brei- of haaknaald dikte 4 te werken.

Nieuwe kleurennieuwe kleuren ByClaire Sparkle

ByClaire heeft nu nog zes nieuwe kleuren toegevoegd aan het gamma Passend bij de kleuren van ByClaire Cotton en Soft mix geven de nieuwe tinten Coral, Ivory, Navy, Flamingo, Mint en Charcoal nog meer combinatiemogelijkheden met de andere garens van byClaire.

Byclaire Blog

Claire werkt altijd aan nieuwe projecten, zodat er weer mooie patronen beschikbaar zullen zijn die met byClaire Sparkle gemaakt kunnen worden. Klik hier om naar het blog www.byclaire.eu te gaan.

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.