Nieuwe fournituren binnen!

Ook op het gebied van fournituren blijft Stof&Wol zich vernieuwen. Er is nu gevouwen elastisch biaisband met een kantje. Een hele eenvoudige en mooie manier om tricot af te werken. Ook is er nu zigzag band met een ruitje, niet elastisch maar wel erg mooi. Ook koord van 5 mm dik behoort nu tot het assortiment. Alles natuurlijk in verschillende kleuren. En de ontzettend handige Wonderclips van Clover, vooral ideaal bij het verwerken van meerdere stoflagen en/of delicate stoffen. Heb je daar eenmaal mee kennis gemaakt dan wil je nooit meer anders!

Last but not least hebben we nu ook de Seamfix van Gutermann in huis. Niet alleen een heel erg prettig in de hand liggend tornmesje, maar ook nog voorzien van ‘draadgummetjes” waarmee je eenvoudig overtollige draadjes van je naaiwerk verwijderd.

Heb je nog meer wensen of fourniturengebied. laat het dan weten Er zijn zoveel ontwikkelingen in materialen en hulpmiddelen dat ze ook voor ons soms moeilijk zijn bij te houden. En geven meerder klanten aan iets graag te willen hebben, dan houden we daar zeker rekening mee!

elastisch baisband kant zigzagband geruit koord 5 mmwonderclips

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.