Nieuwe Collectie See you at Six Playtime is binnen!

nieuwe collectei see you at six playtime

Na de succesvolle eerste Playtime collectie van het Belgische See you at Six is nu de tweede collectie verkrijgbaar. Net als de vorige collectie staat deze weer vol van de unieke prints en prachtige stofkwaliteiten. De stoffen zijn zowel onderling als met de vorige collectie goed te combineren.

Herfsttinten

Echte herfstinten kunnen in deze najaarscollectie niet ontbreken. Er is een prachtige french terrry in roestbruin met een print van ‘helicopters’ oftewel de iedereen wel bekende esdoornzaden die zo mooi kunnen ronddraaien. Op een prachtige grijsblauwe tint ‘stormachtig blauw’ gedoopt,  wordt door See you at six een uberschattige print van eekhoorntjes gebracht.

Sansevieria’s

Heel verrassend is de print van sansevieria’s, zowel op de superzachte french terry als de prachtige katoenkwaliteit ‘cotton lawn’. Voor iedereen die niet achter de geraniums wil zitten!

Ruitjes en lampen

De rechthoekige ruitjes komen terug in een zwart met witte french terry, in dezelfde kleurstelling is er bovendien een grappige print van gloeilampjes aan een lijntje ‘bulbs’, op french terry.

En om het af te maken…

See you at six maakt de collectie af met een effen groene cotton lawn ‘kale’ groen en twee nieuwe kleuren boordstof, roestbruin en stormachtig blauw.

Met deze collectie kun je weer alle kanten op zoals de foto’s van het merk zelf ook al laten zien!

Hieronder staat ons aanbod in onze webshop.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.