La Maison Victor – Laatste editie januari februari 2023

La Maison Victor laatste editie! Januari februari 2023

In dit allerlaatste nummer van La Maison Victor vind je winterse naai-inspiratie voor de hele familie. Dit seizoen hullen we ons in warme zachtheid, te beginnen met de lange Eliana jurk met opstaand kraagje die we maakten in een ultrazachte stofmengeling. Ook met de lange Emerson doorknooptuniek houd je het deze winter lekker warm én veelzijdig, want je draagt hem zowel als jurk of op een broek. Echte koukleumen verliezen hun hart aan de cropped Daniella jas met originele stiksels en in een kleurrijke geweven stof. Wat een eyecatcher! De mooie plooi van de Gianna A-lijn rok zorgt voor een uniek en elegant silhouet, zeker als je hem combineert met de verfijnde Alani blouse. We verwennen je ook met twee unieke sweaters: voor haar is er de Mally sweater met zijn unieke lijnenspel en in colour block, voor hem is er de meer uitdagende Sonny sweater met incrustaties. De meisjes ravotten deze winter in de Frilo jumpsuit met overslag vooraan, of zwieren in het rond met de kokette Noémie jurk. De allerkleinsten houden we deze winter lekker warm met de Wolly cardigan. Brei je liever, dan is het Luca gilet van Julie Jaeken een mustmake. Laat de winter maar komen! Met dit warme nummer van La Maison Victor wordt hij comfy en gezellig!

De patronen zijn voorzien van duidelijke, stap-voor-stap werkbeschrijngen. Het maatbereik is  groot, van damesmaten 34 tot en met 56 voor alle modellen.

9,95

Uitverkocht

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.