Knit&Knot 2018: we zijn er bij!

knot&knot 6-7-8- april Koepelhal Tilburg

Het is inmiddels een begrip: de Brabantse Haak- en Brei- dagen oftewel Knit&Knot! Dit voorjaar al weer de 5e editie en het moest er een keer van komen, we zijn er nu bij!

Lustrum dus extra feest!knit&knot zet de bloemetjes buiten

Omdat het de 5e keer is is het extra feest. Maar zoals elke keer zijn er ok vooraf al allerlei leuke dingen waaraan je mee kunt doen. Zoals het project ‘We zetten de bloemetjes buiten’ en last but not least het prijzencircus. Alles om vooraf al de feestvreugde te verhogen.

Genoeg reden om te komen!

We kijken er enorm naar uit om mee te mogen doen aan het enige echt Brabantse Haak- brei- en nog meer feestje en hopen dat jullie ook in grote getale een kijkje komen nemen. We nemen natuurlijk allerlei leuke aanbiedingen mee en zullen de nieuwste dingen laten zien. Is dat nog niet genoeg dan volgt er laten deze week ngo een actie om een gratis kaartje te winnen.knit&knot 2018 wil je kans maken, volg dan onze Facebookpagina.

Tot Tilburg!

Graag tot ziens in Tilburg, komend weekend!

PS: de winkel is deze dagen gewoon open, speciaal voor degenen die meer van een stofje dan van wolletje houden.

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.