Hemelvaart gesloten – korting in de webshop!

hemelvaart 2024 even er tussenuit

Wil je deze week komen winkelen bij Stof&Wol? doe dit dan op woensdag. Van donderdag tot en met het weekend is de winkel namelijk gesloten in verband met een korte vakantie.

Dit betekent ook dat bestellingen dan niet verzonden worden. Plaats dus ook je bestellingen via de webshop op tijd, uiterlijk dinsdag 7 mei mei. Bestellingen die van 8 tot en met 14 mei binnenkomen zullen pas vanaf 15 mei worden verzonden.

Ter compensatie van het langere wachten krijg je wel korting! Vul bij het afronden van je bestelling de code ‘hemelvaart 24’ in (zonder aanhalingstekens) en je krijgt 10% korting op alle stoffen en wol. Dus ook op de nieuwste stoffen van FibreMood, Burda en KnipMode!. Profiteer izeker ook van als je in de buurt woont, door te kiezen voor afhalen. Boeken, fournituren, patronen en workshops zijn helaas uitgesloten van de korting.

Fijne Hemelvaart en een goed weekend!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.