Happy Hippo maakdagen bij Stof&Wol op 15 en 16 juni.

happy hippo

Wie de winkel al wat langer volgt weet het wel: we hebben een extra warm plekje in ons hart voor Stichting Happy Hippo. Deze Stichting verzorgt verjaardagsboxen voor kinderen wiens ouders van de Voedselbank afhankelijk zijn. Hierin zit dan altijd een stoffen slinger. Via het initiatief Dreamy Dolphin worden inmiddels ook troostvriendjes en dekentjes verzorgd voor kinderen die tijdelijk verblijven bij de Safegroup (opvanghuis voor moeders die gevlucht zijn voor huiselijk geweld).

Samen aan de slag!

Happy Hippo heeft altijd behoefte aan mensen die voor hen slingers, dekentjes of knuffels willen maken. Daarom organiseren we op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni twee Happy Hippo maakdagen. Je bent beide dagen van 10.30 tot 16.30 welkom in de winkel om samen met ons aan de slag te gaan voor Happy Hippo Vele handen maken immers licht werk en hopelijk kunnen we dan met al die handjes snel een heleboel maken!

Voor wie

De dagen zijn bedoelt voor iedereen die door te naaien, haken of breien graag een bijdrage wil leveren aan het werk van Happy Hippo. Je mag komen binnenvallen wanneer je wilt, blijven zolang je wilt en ook zonder aankondiging vooraf.Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Wat neem je mee

Ten eerste kom je natuurlijk zelf en dan misschien nog een vriendin, buurman, zus….? Wil je gaan haken of breien neem dan zeker je naalden mee. Voor de naaisters hebben we een aantal naaimachines staan. Maar vind je het fijn om je eigen machine te gebruiken neem deze dan ook gerust mee. Ook als je nog materialen hebt (katoenen stoffen, biaisband, resten wol of katoen om mee te haken) is dat welkom. En alles wat overblijft kan natuurlijk worden gedoneerd aan Happy Hippo!

Wat doet Stof&Wol?

Stof&Wol zal zorgen voor een starthoeveelheid aan materialen om mee te werken. Katoenen stoffen, biaisband, garen… Daarnaast zullen we jullie waar nodig begeleiden. We zorgen natuurlijk voor koffie en thee met iets lekkers er bij En als we een beetje de kans krijgen gaan we zelf ook nog aan de slag!

Meer weten en/of kun je niet wachten?

Wil je meer weten over Stichting Happy Hippo? Kijk dan op www.stichtinghappyhippo.nl. Daar vind je ook alvast instructies voor het maken van slingers, knuffels en dekentjes als je al eerder aan de slag wilt gaan. Of als je wel wat wilt doen maar net deze dagen niet kunt. Lever in het laatste geval je slinger, knuffel e/of dekentje af bij de winkel en wij zorgen dat het bij Happy Hippo komt!

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.