Glitter en glans met 10% korting tot Kerst!

10% koritng op glitter en glans tot de kerst

Zin in glitter en glans? Wij ook!

De feestdagen komen er weer aan, en dat is voor velen van ons een kans om er weer zo mooi mogelijk uit te zien met een mooi jasje, gala-jurk of andere mooie creatie. Zie je jezelf al staan met de bubbels? Met dat beetje beetje bling-bling misstaat dat dan zeker niet. Bovendien worden de feestdagen dan ook nog feestelijker!

Stevige korting tot Kerst

Daarom tot de kerstdagen bij Stof&Wol 10% korting op alle stoffen met glitter, glim of glans! 🤩We leggen een leuke selectie voor je klaar op de tafel in de stoffenwinkel, maar je mag ook zelf rondsnuffelen of je nog iets anders vindt wat aan deze definitie voldoet 🧐

De aanbieding geldt ook in de webshop, vul bij het afrekenen als opmerking ‘bling-bling’ in en je krijgt de korting van ons achteraf terug. Let op: vul dit dus niet in op het veld kortingscoupon.

Voorbeelden met glitter

Hieronder al vast wat voorbeelden van mooie glimmende en blinkende stoffen!

https://stofenwol.nl/la-maison-victor-panter-blauw-goud-glitter-jacquard-marilyn-rok/

https://stofenwol.nl/la-maison-victor-hartjes-grijs-glitter-jacquard-suri-jas/

https://stofenwol.nl/lijnen-antraciet-glitter-katoenen-tricot-art-deco-miesmoos/

https://stofenwol.nl/ballerina-blauw-champagne-glitter-katoenen-tricot-miesmoos/

Zie je zelf ook andere stoffen in de webshop die passen bij de omschrijving van hierboven? Zet ze dan vooral hieronder in het commentaar, zodat andere bezoekers ook hun slag kunnen slaan!

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.