Fibre Mood – Editie 16 is uit!

fibre mood edtie 16

Heb je er zin in om aan de najaarsgarderobe te beginnen? Dat komt goed uit, want Fibre mood is er ook klaar voor met de nieuwste editie! Vanaf 15 september ligt Fibre Mood weer in de (online) schappen bij Stof& Wol. Met weer 12 nieuwe patronen en heel veel inspiratie! Niet te missen dus voor alle fans.

inhoud fibre mood 16

Ook de stoffen zijn weer verkrijgbaar bij Stof&Wol. Gewatteerde stoffen, stretchkatoen, ribfluweel, viscose, breisels… ook al deze stoffen ademen het najaar.

Helaas is er dit seizoen bij de eerste levering wel een kleine vertraging ontstaan (o.a. iets met containers…) Een deel van de stoffen is dus pas beschikbaar bij alle winkels vanaf respectievelijk 24 en 30 september. Wil je weten of jouw stof er al is? Alles staat al in de webshop en hierbij vind je ook terug of er eventueel een vertraging is. Wil je zeker zijn van een stof dan kun je deze ook vast via de webshop reserveren

Graag tot ziens in de winkel en/of de webshop!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.