Fibre Mood Dress My Window

fibre mood dress my window

De nieuwe Fibre Mood komt er morgen weer aan en dat betekent ook een nieuwe Dress My Window actie! 🤩Dit houdt in dat je door een kledingstuk te maken met een Fibre Mood patroon én dit in te leveren voor de etalage bij je favoriete stoffenwinkel, je leuke prijzen kunt winnen.🎉

Dat inleveren kan door het afgeven van een kledingstuk in de winkel, óf door het inleveren van een foto (mag ook digitaal) die dan als een polaroidje wordt opgehangen inde etalage. Aan jou de keus!Je krijgt in ieder geval een gratis pdf-patroon van Fibre Mood naar keuze voor je deelname en maakt kans op nog meer.

Ook Stof&Wol doet natuurlijk weer mee en om jullie over te halen om mijn winkel vol te hangen met mooie spullen, krijg je bij inlevering van een kledingstuk een kortingsbon twv 10% van de stoffen die je er voor hebt gekocht (bij Stof&Wol, uiteraard 😜).

De actie loopt van morgen, 17 november, tot en met 9 januari. Wacht niet te lang en ga snel aan de slag! In de nieuwste Fibre Mood vind je zeker weer genoeg inspiratie. Meer informatie over de actie vind je op https://www.fibremood.com/nl/dress-my-window-campagne#fibremood#editie17#dressmywindow#doemee#altijdprijs#stofenwol#stoffenwinkel#stoffen#wol#fournituren#breda#belcrumweg#webshop

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.