Fibre Mood 20 in winkel en webshop

fibre mood editie 20

De zomer is begonnen, dat merkten we al aan de temperaruten. Fijn dus dat de zomereditie van Fibre Mood er nu is , met volop patronen om voor nu nog snel wat te maken. Om nu te dragen of voor straks in de vakantiekoffer

Ook in deze editie pakt Fibremood de nieuwste trends op modegebied weer feilloos op. Resultaat is een collectie patronen waarmee je mooi je zomergarderobe weer kunt aanvullen. Met jurken, tops, een jumpsuit, een bermuda en op elk model verschillende variaties.

patterns fibremood 20

De bijbehorende stoffen liggen al een paar weken in de winkel maar er is nog genoeg van alles. De collectie bestaat weer uit bijzondere stoffen met een echte FibreMood twist. Ze zijn qua kleuren bovendien ook mooi op elkaar afgestemd en onderling dus goed te combineren.

stoffen fibre mood 20

Kom dus snel kijken in winkel of webshop naar al het moois en sla je slag! De populairste stoffen zijn vaak snel uitverkocht dus wacht niet te lang als je je je oog hebt laten vallen op een specifieke stof.

En wil je we iets van Fibre Mood maken maar helemaal je eigen stof uitkezen? We hebben meer dan genoeg dus ook dan slaag je vast bij Stof&Wol!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.