De winkel is weer open!

weer open

Vanaf morgen, 15 januari is het zover: de winkel van Stof&Wol is weer open! Zonder afspraak mag je gewoon weer langskomen wanneer je dat maar wilt. Na 4 weken zal het een verademing zijn jullie weer te mogen binnenlaten!

Ook de beperkingen die er nog wel gelden vallen alles mee. Mondkapjes en 1,5 meter afstand, dat waren we al gewend. En met maximaal 1 persoon per 5 m2 krijgen we de winkel voller dat ie ooit geweest is. Ook geen mandjes dus bij de ingang die je de hele tijd bij je moet houden.

Om winkelen ook nu wel voor iedereen prettig te houden is het natuurlijk wel fijn als het niet te druk wordt. Tip: op Google kun je zien op welke tijdstippen op een dag het meestal het drukst is in de winkel. En in het algemeen is de ochtend rustiger dan de middag, zeker op zaterdag.

Hoe dan ook zal je bezoek zeker de moeite waard zijn, want de winkel ligt vol met aanbiedingen, voor zowel stoffen als wol. En ook de eerst nieuwe dingen komen al weer binnen!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.