De Spellenwinkel, Kinderboekentuin en Stof&Wol bezorgen samen!

Dat de Belcrum een hele fijne wijk is om in te wonen én te ondernemen bleek deze week weer. Door de lockdown moest niet alleen Stof&Wol maar ook De Kinderboekentuin en Dé Spellenwinkel de deuren sluiten. Alle drie besloten we binnen Breda dan te gaan bezorgen, om onze vaste klanten zo goed mogelijk te helpen.

En wat is er dan fijner dan dat samen te kunnen doen! Iets wat we al eens eerder hadden besproken. We verdelen de routes zodat ieder maar een stukje van Breda hoeft te pakken. Zo zijn de bestellingen sneller op hun plek en beperken we de reisbewegingen. Win-win dus! Zo kan het dan dus voorkomen dat Margot met een stofje op pad gaat, Annelies een spelletje komt brengen of ik een boek.

Mocht je bestellingen bij de verschillende winkels willen combineren, dan kan dat dus ook. Geef bij je bestelling door dat je ook bij een van de andere winkels hebt besteld en we combineren de bezorging. Makkelijker kunnen we je kerstinkopen niet maken!

Graag tot ziens bij je eigen voordeur!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.