CAL Colourful Rainbow Sampler van Haak maar Raak

https://haakmaarraak.nl/nl/blograinbow sampler CAL

Kirsten Ballering, bekend van het blog Haak Maar Raak, heeft een nieuwe CAL (CrocherALong) ontworpen, de Colourful Rainbow Sampler CAL. De CAL begint op 6 mei 2020. Hij loopt gedurende 11 weken, en het laatste deel komt uit op 15 juli. De CAL wordt gehouden in de Haak Maar Raak Community op Facebook, dus wordt lid als je dat nog niet bent! Als je het tempo niet bij kan of wil houden, geen probleem. Het patroon komt ook op haar blog te staan en blijft daar beschikbaar.

colourfulrainbow sampler blanket CAL

Kirsten zette één van haar eerste grote haakprojecten om naar een uitgewerkt patroon. Gekleurde blokken, veel verschillende steken en een comfortabele grootte zetten deze kleurrijke deken heel hoog op je haaklijst! Geschreven instructies en haakdiagrammen leiden je door de verschillende secties van de deken heen, met foto uitleg om het patroon te visualiseren. Als je een beginnende haker bent die de basissteken inmiddels onder de knie heeft en op zoek is naar afwisseling en uitdaging, dan voldoet deze deken aan al je wensen.

colourful rainbow sampler

Op 6 mei begint de CAL voor dit prachtige patroon. Elke week krijg je een stukje van het patroon, en samen werken we naar een complete deken. Klinkt dat niet als een goede manier om juist deze tijd door te komen?

Om het je makkelijk (en wat voordeliger;-))te maken biedt Stof&Wol je een kant-en klaar pakket voor deze Crochet. Dit pakket bevat 28 bollen in de 25 verschilende kleuren die nodig zijn voor het project. Laat je het pakket opsturen dan kost het pakket EUR 79,95, inclusief verzenden. Kom je het in de winkel ophalen dan kost het je zelfs maar EUR 74. Bovendien kun je dan ook makkelijk een of meer van de kleurenter plekke alsnog aanpassen als je dat wilt.

rainbowsampler cl kleuren

Wacht dus niet langer en bestel hier je pakket! Dan kan de voorpret alvast beginnen!


Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.