Burda Style en stoffen nu bij Stof&Wol

burda style februari 2022

Burda is een begrip als het gaat om naaipatronen. Het blad Burda Style is en blijft onverminderd populair in binnen- en buitenland door de klassieke maar toch modieuze modellen met een pasvorm waar je op kunt rekenen. Goed nieuws dus dat vanaf nu het blad en een deel van de gebruikte stoffen kunt vinden bij Stof&Wol!

Het gaat om de stoffen van het Belgische Editex, een merk waar we al langer mee werken. De mooie en exclusieve stoffen zijn dan ook erg geliefd. Topnieuws dus dat Burda met hen een samenwerking is gestart voor een deel van de modellen!

Zie je in de Burda Style dus dat een stof afkomstig is van Editex, kom dan zeker even kijken of wij deze ook hebben liggen. De eerste stoffen zijn al te bewonderen in winkel en webshop!

Ook de nieuwste Burda tref je de komende maanden aan bij Stof&Wol. Je kunt dus in één klap je favoriete patronen blad en de bijbehorende stoffen aanschaffen!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.