Hij komt er aan: nieuwe collectie See you at Six Playtime!

see you at six playtime autum 2018

Het is weer herfst, dus weer tijd voor een nieuwe collectie van See you at Six. Dit topmerk heeft weer een mooi uitgebalanceerde collectie opgezet, dus natuurlijk hebben we die besteld.

Nieuw en toch bekend

Veel vernieuwing deze keer met prints die net iets anders zijn dan eerder en ook weer een aantal nieuwe tinten. Hoewel: voor degenen die ook ervaring hebben met Soft Cactus is de prachtige kleur Marsala Red een oude bekende. Ook de kwaliteit is als vanouds, prachtige french terry’s waar je alle kanten mee op kunt.

Helaas wat vertraging

Door omstandigheden is er helaas wat vertraging in de levering ontstaan. De stoffen liggen bij ons dus nog niet in de winkel. Maar ze staan wel online en zijn daar eventueel ook al vooruit te bestellen. Dan ben je er als eerste bij vanaf ca. 11 oktober! Natuurlijk laten we het ook nog weten als de stoffen er echt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *