Nieuw merk bij Stof&Wol: AboutBlue

about blue jungle french terry

Het afgelopen jaar hebben we al verschillende mooie Belgische merken mogen toevoegen aan de collectie van Stof&Wol: See you at Six, Zonen09, Chat chocolat. In dit rijtje ontbrak nog een succesnummer: AboutBlue!about blue fabrics

Eigen ontwerp en meer

AboutBlue ontwerpt haar eigen stoffen en werkt samen met ontwerpers voor de prints, Zoals Eva Mouton, een Gentse ontwerpster. We hebben een aantal van haar ontwerpen ook al opgenomen in de collectie! Kijk maar snel in de webshopcheetahs swaettricot avbout blue eva mouton french terry

Er komt nog meer!

We beginnen relatief klein, maar de komende tijd zal ook deze collectie verder worden uitgebouwd. De bestellingen voor het voorjaar zijn al geplaatst en ook wij zijn erg benieuwd wat About Blue verder gaat brengen! Volg onze Facebookpagina voor alle nieuws

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *