La Maison Victor stoffen nu ook bij Stof&Wol

Fan van La Maison Victor!la maison victor september oktober 2017 lmv 5 2017

Al vanaf het begin zijn we bij Stof&Wol fan van het Belgische blad La Maison Victor, Leuke, hippe ontwerpen voorzien van dummie-proof werkbeschrijvingen. Niet alleen het blad maar ook de patronen hadden we dus al snel in de winkel

De eerste stoffen….

Groot was dan ook de vreugde toen het eerste contact werd gelegd voor de stoffen, en we afgelopen zomer de eerste stoffen van dit prachtige merk in de winkel kwamen. De palmenstof was al snel uitverkocht!

En nu de hele collectie!

Dat smaakte dus zker na meer en met ingeng vn idt najaar zijn we officieel partner van La <aison Victor. Vrijwel alle stoffen uiit dit blad zijn dus vanaf nu bij ons te verkrijgn. En dit op exact het metrage wat je wenst en natuurlijk vorozien van vakkundig advies.

De stoffen zijn ook een aanwinst voor de winkel, kom dus snel eens kijken. Niet alleen de stoffen van de laatste La Maison Victor liggen er, ook die van de komende twee edities zijn al binnen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *